Açıkça söylemem gerekirse kudurmaya devam et rahatsız olmaya devam et o ezan susmicak susturulmicak ağlamaya devam et enwqıoegqyıoeq
rahatsız olanlar kulağına ses geçirmeyen uyku kulaklıkları var onlardan taksınlar ezani dinlemesinler böyle dile getirmek ne saçma sapan düşünce ya
Açıkça söylemem gerekirse cevap vermeyecektim ama şu senin yazdığın kudur, ağla, alskdjfasdf , kulaklık tak gibi saçmalıkları görünce dayanamadım. Hadi ezanı anladık, yıllardır okunuyor ve şikayetimiz yok. Olsa bile söylediğimiz için linç yeriz orası ayrı. Ama cami hoparlöründen dua yayınlamak nedir? İçinizden edince kabul olmuyor mu dualar, illa bas bas bağırmak mı gerek? Duayı Allah'a etmiyor musunuz, neden kula duyurma ihtiyacı duyuyorsunuz?
Şunu da eklemeden geçmeyeyim:
İnsanlar ezandan da rahatsız olabilir, dinden de rahatsız olabilir, senden kişisel olarak da rahatsız olabilir. Bu rahatsızlığını da internette, gazetede, dergide, kitapta dile getirebilir. Eğer bu kişilere verdiğin cevap, "beğenmiyorsan başka ülkeye git" ise, müslümanlık nedir anlamamışsın demektir. Bu kişileri R10'da konu açarak hedef tahtası haline getiriyorsan da, diyecek çok şey bulamıyorum.