Merhabalar arkadaşlar,
Fazla fikir üretmem üretirsemde kendim için üreten biriyim sanırım bencil biriyim.

Bu aralar forum için fikirler üretmeye çalışmamız lazım sebebi ise dolan-dırıcılık.
Hemen anlatıma geçeyim;
Fikir şu; her şehirde nasıl gönüllü moderatörlerimiz varsa gönüllü il temsilcileri olsun. Misal birinden telefon almak istiyorum. Kişi ödemeyi peşin istiyor miktar ne olursa olsun alıcı kişi şöyle bir düşünüyor çünkü bu aralar iyice azıtan olaylardan dolayı. Hemen fikrimiz ortaya çıkıyor. Satıcı kişi ürünü alıcı kişinin bulunduğu İl Temsilcisine gönderiyor. İl temsilcisi kontrol edip onay verdikten sonra alıcı kişi ödemesini satıcıya yapıyor. Bu sadece fiili bir ürün için değil fiili olmayan bir hizmet içinde yapılabilir. Yani ortada aracı gibi kişiye İl Temsilcisi diyebiliriz.
Sanırım biraz meşakkatli bir fikir ama bence pilot iller gönüllü il temsilcileri seçilip denenebilir kanaatindeyim. Baktık ki tutuyor il sayıları artmaya devam eder.
Sizce il görür mü arkadaşlar ankete katılıp nacizane yorumlarınızı yaparsanız ortak bir nokta bulunur diye düşünüyorum.