aynen hocam, ben de mail atmıştım ve verdikleri cevap çok net. Sayfalarca yorum alıp, satış yapan bir arkadaş vardı nerdeyse tüm modlara ulaşarak konusunu editlettirdim fakat yönetim neden takip etmiyor bunları çok ilginç.
Ayrıca sadece mythemeshop değil diğer firmaların ürünlerini de sanki kendi teması & eklentisiymiş gibi satıp bi de yüzsüz gibi cevap verebiliyorlar
http://prntscr.com/sizc10
Orası öyle forumda bir arkadaş var mythemeshop eklenti ve temalarını satan uyardım kendisini bana diyor ki sitene lisanslıyorum kuruyorum. Moderatöre de bildirdim arkadaş izin almış müşterilerinde kullanmaya o maili modlara göstermiş.
Dikkate edildimi Hayır. 2 yıldır dilimde tüy bitti uğraşma sabri sende yorulcaksın.
Abi millet bilgilensin yeterli alıp almamaları önemli değil böyle adamlar yüzünden kategori çöplüğe dönecek kendileri gibi. Aynı kategoride olduğumuz tüm dostlarımızı bu tarz konulara el atmasına davet ediyorum.
@turanerbas;hocam size iletmiş olduğum kişiye lütfen gerekli cezalar verilsin, ayrıyetten kim bunu yapıyorsa cezasını verin. Yazık değil mi o kadar kişi wrez kullanıyor bu kişiler yüzünden sonra burada ağa babası gibi triplere giriyorlar satanlar.