Merhaba arkadaşlar bu konu ile ilgili çok detaylı bir açıklama bulamadım.O yüzden sizlere
İFtt Wordpress kullanımı hakkında bilgi verme ihtiyacı duydum.Kullandıgımız eklentiler ya 3-5 tane post atıyor ve kasıyor sitemizi ya da PRO sürüm istiyor.Şimdi
iftt.com adresine girip siteye üye oluyoruz.Sonrada sag üstteki
profilimizi tıklıyoruz ve oluşturmak butonunu tıklıyoruz.
Şimdi resimde görüldüğü gibi
+ işaretine basalım (Yani hangi servisi kullanmamız gerekiyor biz worpress hizmetini kullancağız)
Şimdi + işaretini tıkladıktan sonra çıkan arama yerine
Wordpress yazıyoruz.Ve wordpress simgesini tıklıyoruz.
Artık sitemizi İFttt baglamanın zamanı geldi.
Connect dügmesine tıkladığımız zaman yan pencere sizden şifre isteyecektir.Buraya
site adı giriş kullanıcı adı ve kullanıcı şifresini yazacağız ve Enter basacağız.
Şimdi artık İFTTT sitemiz baglandı artık yönergelerle ne yapmamız gerektiğini sizlere sunucak.Sonra
Any NEw Post tıklıyoruz.
Burada
+ tusuna tekrar basıyoruz ve ifttt wordpressten hangi alana göndermek istedeğimizi sizlere sunuyor.Ben ilgili arama alanına facebook yazdım ve oradan facebook pagese baglanmasını istedim.Bunu yapmanız için illaki
facebook sayfanızın olması lazım.Buradan baglandıgınızdan ilgili facebook syfanızı sececeksiniz ve bagla diyeceksiniz.
Daha sonra bu sayfa cıkacak cok uzun linklerin ne işe yaradıgını yazmayacagım.Buradan
create Link Post tıklıyoruz.Artık wordpressten psotumuz ilgili sayfanıza gidecek son bir işlem kaldı.
Daha sonra İşlemi oluştur diyoruz ve finish tuşuna basıyoruz.Artık wordpress yazılarımız ücretsiz olarak facebook sayfamızda yayınlaynacaktır.
BİRDEN FAZLA HATTA 100'E YAKIN SOSYAL PAYLASIM SİTELERİNE BU ŞEKİLDE GONDERİM YAPABİLİRSİNİZ.bUNUN İÇİN
TEKRAR TEKRAR WP ADMİN ŞİFRENİZİ GİRMENİZE GEREK YOK.1 DEFA GİRMENİZ YETERLİDİR.BEN GENELDE 20 TANE KULLANIYORUM .İNDEXLER KONUSUNDA GERÇEKTEN ETKİLİDİR.
GİTHUP-REDDİT GİBİ SİTELERDE DOSYA OLUSTURMANIZ LAZIM ONCE YAD A REDDİT TOPLULUKLARA KATILMANIZ LAZIM.BİR BAŞKA YAZIMIZDA GÖRÜŞMEK DİLEĞİYLE.