+100 kredi daha alındı, herşey iyi gidiyor

teşekkürler..
Konuya yukarıdaki mesajı yazmak için girdim, fakat arkadaşın mesajı dikkatimi çekti;
Arkadaşlar ben ilk olarak şunu belirtmek isterim sizlere çalışan arkadaşları ben bilmem nasıl verim aldıklarını lakin ben bu ACT den memnun değilim nedenmi .
Sorunum şudur ki Ben ve benım tanıdığım 2 3 arkadaş da aynı şekılde kredi aldı Pa çalışıyoruz ve pa ile proxy siz shadow yendigini kendisi iletti arkadaşın bana bizzat gittim proxy aldım ve hesaplarımı açmaya başladım ve 4 . gunun sonunda hesaplarım teker teker shadow a düşmeye başladı ben aldım memnun değilim alacak olan arkadaşların tekrardan düşünmesini isterim.
Hocam, bende kullanıyorum şuan ACT, ben konuyu savunmak için değil, bir nebze size yardımcı olabilmek adına yazıyorum. Hesapların açılış şekli, elbetteki çok önemli bir unsur, fakat hesaplar açıldıktan sonra asıl serüven başlıyor.Yani %20 olasılık hesapların açılışı banlanma konusunda bir etken ise, %80 diğerleri diyebilirim (tamamen benim tespit'im) Bir çok kriter var, kullandığınız proxy(ler), pinleme şekliniz, otomatik olarak çektirdiğiniz sadece 1 pin yüzünden dahi banlanabiliyorsunuz, tamamen ihtimallere oynuyoruz bu sistemde, ya tutarsa tarzında.. Ki forumda bir çok örneğini gördük, tamamen manuel şekilde pinleme yapıp yinede ban yiyen arkadaşlarımız da oldu. O yüzden herşeyi dört dörtlük yaptığınıza hiç bir zaman inanmayın, aşmaya çalıştığınız sistem sonuçta ücretsiz bir sosyal medya scripti ile kurulmuş bir web sitesi değil,ensenizde pinterestin (en son yaklaşık piyasa değeri 11-12 Milyon Dolar idi ) nefesinin olduğunu unutmayın, inşallah güzel kazançlarınız olur.