hocam ceva ile çalıştık horoz ile çalıştık pttsınden arasına mngsınde yurtiçine tümüyle çalıştık adamlar satıcı kişiyle araları bozulmasın diye, firma taşıyıcı firma ıle çalışmaya devam etsın, tasıyıcı firmadan ücretini talep etmesin diye, tutmayan bir çok firma bulunuyor. Mantıken kırık zaten böyle durumda al kardeşim geri götür ben bu ürünü istemiyorum tutanak tutmuyorsan demekten başka bir çare varmı ? yok tabikide. Kimse parasını çöpte bulmadı. Onuda geçtim sizin kırık olan ürüne buna tutanak tutun demenizde bir farklı durum almıyorum demek varken neden tutanak tutun dediniz anlamış değilim.Sonuçta kırık işinizi görmeyecek ürün neden başınızı ağrıtmak için bir yol tercih ediyorsunuz buda bir soru işareti.Neyse Hayatınız ve yaşantınız boyunca dikkatli ve sağlıklı yaşam sürmeniz dileğiyle..
şimdi hocam olay şöyle;
ürün ilk olarak ARAS kargo ile geldi. ürünü aldım eve gittim kurdum kırık olduğunu öğrendim iade talebi oluşturup gönderdim. İade başvurum tutanak olmadığı için reddedildi ve ürün bana Horoz Lojistik ile iade gönderildi. Ben de dedim ki, madem öyle Horoz'a tutanak tutturayım, yani içinde kırık ürün olduğunu ordan biliyorum. Yoksa neden kırık olduğundan emin olduğum ürünü teslim alayım.