hocam iyi güzel de ben kutuda hasar olduğunu dışındaki poşeti çıkarınca gördüm. Poşeti çıkarmadan görünmüyor o hasar. Nasıl anlayabilirim ki ?
iade olarak gönderdikleri firma horoz lojistikti. Adamlar geldiler ben içindekinin kırık olduğunu biliyorum dedim ki ben bu kargoyu açmak istiyorum iyi aç dediler. Açtım çalıştırdım kırık. Dedim buna tutanak tutun. Adam bana diyorki bizde tutanak diye birşey yok. Normalde ürünü açman yasak ben bişey olmamıştır diye aç dedim dedi. E dedim napıcaz müdürünü falan aradı adam diyorki bizde tutanak yok ya teslim alır kendisi iade eder ya da müşteri teslim almadı der geri götürürüz dedi. kargo firmaları böyle yaparken ben nasıl tutanak tutturacağım bilmiyorum.
hocam ceva ile çalıştık horoz ile çalıştık pttsınden arasına mngsınde yurtiçine tümüyle çalıştık adamlar satıcı kişiyle araları bozulmasın diye, firma taşıyıcı firma ıle çalışmaya devam etsın, tasıyıcı firmadan ücretini talep etmesin diye, tutmayan bir çok firma bulunuyor. Mantıken kırık zaten böyle durumda al kardeşim geri götür ben bu ürünü istemiyorum tutanak tutmuyorsan demekten başka bir çare varmı ? yok tabikide. Kimse parasını çöpte bulmadı. Onuda geçtim sizin kırık olan ürüne buna tutanak tutun demenizde bir farklı durum almıyorum demek varken neden tutanak tutun dediniz anlamış değilim.Sonuçta kırık işinizi görmeyecek ürün neden başınızı ağrıtmak için bir yol tercih ediyorsunuz buda bir soru işareti.Neyse Hayatınız ve yaşantınız boyunca dikkatli ve sağlıklı yaşam sürmeniz dileğiyle..