Cuma akşam saat 23:00 sularında İnternetim kesildi L*an veya telefon kablosu takılı değil hatası veriyor cumartesi sabah 10:48 de teknik desteği arayarak sorunu belirttim destek kaydı oluşturup sorunun 6-48 saat aralarında çözüleceğine dair bilgi verdiler 1 saat sonra sms ile ekiplerin incelemeye başladığını 48 saat içinde çözüleceği söyledi pazar günü sabah 9:28 de sms geldi sorunun devam ettiğini çözmeye çalıştıkları söylendi bugün 9:38 de bir sms daha geldi yine sorunun devam ettiğini çözmeye çalıştıklarını çözülünce bilgi verileceği söylendi teknik desteği arıyorum açık destek talebiniz var diye telesekreter çıkıyor müşteri hizmetlerine bağlanmıyor hiçbir şekilde daha muhatap yok 2 gündür iş yapamıyorum zarara girdim iş yerimiz de pos makinemiz ağ hatası yüzünden çalışmıyor ayrıca çarşamba günü online sınavım var İnternet yok bu süreçte mobil veri paketi aştım ek fatura ödüyorum temmuz ayında sözleşmem bitiyor taahhüt bozup millenicom'a geçmeyi düşünüyorum millenicom hakkında bilgisi olan var mı