Sulhperver adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu durum basite alınmayacak kadar önemli bir durum hocam. Yaşamanızda her alanı etkiler. Dolayısıyla bir uzmana gözükmeniz sizin yararınıza. Bir psikologa veya ilgili bölüme yönlendirir. Taş yeme bağımlısı olan adamların düzeldiğini gördü bu ülke İşin şakası bir yana ihmal etmeyin.
taş yiyen adammı varmış )) kesinlikle haklısınız
mehmet06a adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aynı sorunu yıllardır yaşıyorum ve böbrek taşı rahatsızlığım da var. Zorla içiyorum. Bildiğin zorla içiyorum. Bi ara hiç içmemiştim 15 günde 1 bardak su felan içmiştim kendimi baya kötü hissediyordum.
Doktora gitmende fayda var. Suyunu tatlandırarakta içebilirsin limon, salatalık, çilek, karpuz gibi besinlerle birleştirerek. Eğer su içmezsen enerji bulamazsın, kendini sürekli yorgun hissedersin, saçların dökülmeye başlar, böbrek rahatsızlığı yaşabilirsin, cildinde sorunlar ortaya çıkabilir.
tatlandırarak güzel bi fikir ben de onu yapıyorum limonata falan dedim ya daha sağlıklı olan o dediğin karpuz falan çok iyi olur aslında yaşımdan ötürü şuan sanırım sorun yaşamıyorum 20 yaşındayım ileride büyük sorun olacağını biliyorum bu gün orucu açarken tatlandırdıp içeceğim suyu bakalım nasıl olucak ) tavsiye için teşekkürler

MertBirden adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İlaç içtim acıktım , ilaç içtim doydum gibi değilde , vitaminlerin katkılarına bakarak sizdeki eksikleri göz önüne aldırarak doktor kontorlünde vitamin kullanabilirsiniz.
aynen kesinlikle haklısınız

mehmet06a adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aynı sorunu yıllardır yaşıyorum ve böbrek taşı rahatsızlığım da var. Zorla içiyorum. Bildiğin zorla içiyorum. Bi ara hiç içmemiştim 15 günde 1 bardak su felan içmiştim kendimi baya kötü hissediyordum.
Doktora gitmende fayda var. Suyunu tatlandırarakta içebilirsin limon, salatalık, çilek, karpuz gibi besinlerle birleştirerek. Eğer su içmezsen enerji bulamazsın, kendini sürekli yorgun hissedersin, saçların dökülmeye başlar, böbrek rahatsızlığı yaşabilirsin, cildinde sorunlar ortaya çıkabilir.
bu arada kendimi sürekli halsiz hissediyorum eklemeyi unutmuşum