Sulhperver adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben yaşamadım fakat mutlaka doktora gözükün. Su içmemek vücut için çok büyük bir kayıptır. Vücut neredeyse tüm fonksiyonlarını su ile sağlar.
doktor tadını güzelleştiremez ki ne yapmam gerek
_VolkanYILMAZ_ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Akan sulardan gidip depola kendine. Mecbur içmen gerek, böbreklerine zarar. Bende pek içemiyorum malesef ama zorluyorum kendimi
depolamayı denedim o da bi yere kadar işe yaradı sonra tadı gene sevmediğim suya benzedi

MertBirden adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir kaç aydır günde 1 litre suyu geçemiyordum. Bunun çoğunluğu psikolojik gibi gelse'de bana vücudum su yerine diğer sıvı gıdalar ile boşluğu kapatmaya çalışıyordu. Eh tabiki aynı şey olmadığı için daha çabuk yoruluyor , daha çabuk halsizlik oluyor. Vücuda yarattığı zarar ve zorladığı organları söylemiyorum bile

Krinol Q10 premium diye bir vitamin kullanıyorum. Hem vücudumun verimliliğini arttırıyor hem suyu daha çok istememe sebep oluyor hemde bağışıklık sistemimi iyi açıdan toparladı. Bence bir aile hekimine yada doktora sorarak kullanabilirsin bu tarz bir şey
böyle bi hap falan içersem canım istemesi gibi bi durum oluyorsa kesin gidiyim doktora vardır belki böyle bir ilaç ben oturduğum yerde çok yesemde kilo alamayan biriyim 56-60 kilo arası 1.70 de boy 70 kilo falan olsam çok iyi olcak