siirvehikaye adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam konuyu başka başka yönelre çekmeye devam edecek misin? marshala yardımında yanıldığını kabul et geç bence...yazdıkça farklı yönlere gidiyorsun. bu mesajına da devletin borcu ne kadar? gelir gider 2000 öncesi nasıl şimdi nasıl diye sormaya başlayacağım iş uzayacak...sizinki gecekonduda yaşayan bir adamın borcunun 1000 tl iken, gökdelen dikmeye başlayınca 1 trilyon borcu olunca bak daha önce 1000 di şimdi 1000000 oldu demek gibi...

Ayrıca özelleştirilen şeyler işe yarıyorduysa 2000 öncesi neden işe yaramadı. 3 kuruşa muhtaç haldeydik, Ecevit ezile büzle küçücük ülkelerden yardım dileniyordu. neredeydi bu fabrikalar ve o muhteşem yapılar....
kardeşim o zaman vatan toprağı Kıbrıs’ı vermedik diye amerika ambargo koydu onun intikamı yüzden sıkıntı yaşandı,şimdi dostum Trump bi twit atarak ekonomini darma duman nasıl etti gördük rahip branson olayında bak onun üstüne merkez bankasının rezervleri olsun işsizlik fonu olsun artı varlık fonu da eridi bitti yakında akp iflas bayrağını çekecek onlar örtülü ödenekten olsun ayakkabı kutularından olsun yükünü tuttu sen de gökdelen diktiysen ne alâ. Biz Atatürkçüler akp ile değil kavgamız onları maşa olarak kullanan emperyal güçler ile onu biliyoruz da bir kısım anlamamak için ısrar ediyor senin gibi boşver sen gerçekleri kabul etmesen de gerçek gerçektir.
Ne gecekondusu ne gökdeleni bak 2 köprüden geçiş kaç para diğeri kaç para,Atatürk havalimanı bile dünyanın sayılı havalimanlarından yetiyorda artıyordu bile ama yandaşlar ve parayı çalmak için 👌
İşe yaramadığını nerden Çıkartıyorsun ?
Şimdi buraya yazmak isterdim ama liste yetmiyor sen internetten rahatça bulabilirsin 👌