Tüm yorumları okudum da, haber sitelerini masum görüp savunan var nasıl bir kafa yaşıyor anlamış değilim. Sen şimdi hangi sektörde olursa olsun herhangi bir arama yaptığında en başta haber sitesi çıkmıyor mu? çıkan haber sitesi senin 600 kelimelik boş makale okumanı istemiyor mu? en sonunda bilgiyi vermeden, seni enayi yerine koyup reklamdan kazandıktan sonra, sitede uzun süre durduğundan dolayı hemen çıkma oranını düşürüp sana güle güle de demiyor mu yani???

Yani tüm bunları yaşamıyor musun, yaşıyorsun da sinirlenmiyor musun haber siteleri beni enayi yerine koydu diye.

Haber siteleri sağlık, eğlence, müzik, oyun, film, dizi, sosyal medya, genel içerik, nasıl yaparım, sistem gereksinimi, gibi aklına gelebilecek tüm aranma terimlerine 1. sıralara girmiş, hatta bazı haberler girmişler ki "Oha yani bunu da mı hit almak için girmişler" oluyorsun.

Hani diyorlar ya +18 sektörüne girmedikleri kaldı diye, hah işte ona da yavaştan giriyorlar. Bütün ****** film yıldızlarının biyografilerini haber olarak paylaşmışlar, bir haber sitesinde neden 200 den fazla ****** film yıldızının biyografisi olur

Mesela ben şunu ve bunu arattım diyelim, neden burada 5 tane haber sitesi çıkıyor?