RahuL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Maşallah.
Allah Razı olsun hocam
webvo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
adsenseden ban yemessen kazanırsın hocam bu kadar emin konuşma bence
Hocam emin konuşmadım ki zaten konuyu tam okuduysanız "SANIRIM" kelimesini kullandım
akiff adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bendede bu şekil fazla fark yok ama bir süre ara verdim. Adsense onay vermiyor.
Hocam 1 günde bu kadar hit alındığını pek görmedim doğrusu, ayrıca onay almadan bu işe girmeniz pek mantıklı olmamış
hdfilm27 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tüyo ver de ben garip de sevinsin ☺️☺️
Hocam tutarsa inşallah paylaşırım
Murat_Sencan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hangi kelimeyi kullandınız maşallah
Kelime kullanmadım desem
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tıklanma varmı hocam ? gösterimde videolar da dahilmi çünkü videoların gösterimi çok fazla oluyor
video yok hocam tık geliyor yavaş yavaş
dertliA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam yenisin en heralde
siteye bir kişi bile gitmemiştir o gösterimden
benim 15 gün önce açtığım hesap 300k gösterimi geçti günlük 100 kişi ancak geliyor hala yolun başı. ama şevkinizi kırmak gibi olmasın aman demek istedim o çok az daha neler göreceksin kolay gelsin.
yeni değilim hocam r10 a ilk geldiği zamanlar başlamıştım. Siteye girenlerde var reklam tıklaması yok bu da normal 1 günük hesap çünkü. Ben 1 günde bu kadar hit aldım 0 dan yani. 15 günlük oturmuş bir hesaptan değil hocam
mavikorku adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Güzel. 1 aya hesabın 200k olmaya başlayınca günlük 5 10 kişi girmeye başlar umarım.
Dediğiniz rakamlar şuan mevcut zaten hocam
semihmalkoc53 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam iyi gidiyorsunuz ben full elle giriyorum sonuç
teşekkür ederim hocam
Bezos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arada bazı pinler tutabiliyor muhtemelen tek pine gelmiştir bu gösterim. İnşallah artarak devam eder..
Görüntülenmeler tüm pinlerden geliyor hocam teşekkür ederim bu arada
Bozstorm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tebrik ederim 200k gösterime 5-10 kişi girecek diye bir kaide yok, kategori diye bir olay var kategorin dövme, wallpaper gibi ise bakar geçer sitene girmez , yemek tarifi için illaki sitene girmek isteyecektir oranlama olarak diğer kategorilere göre yap-yap konularında 200k gösterime çok güzel bağlantı tıklaması gelebilir.
hocam alışılagelmiş değil farklı bir sistem deniyorum ve şuanlık güzel gidiyor gibi