Webdestek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Az once farkli bir konudaki mesajınıza yorum yazmamak için kendimi tuttum ama bu sefer başaramadım.

Kafanız pırıl pırıl, düşünceleriniz çok saçma. Neyse..
>3
globaltr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aslında serzenişte çok haklısın. Hepimiz sıkıldık. Psikolojimiz inan çok kötü. Ancak dünyayı saran bir lanet ile karşı karşıyayız. Biraz daha dişimizi sıkmalıyız.

Ama tepkinde haklısın. Avm serbest Park yasak.
Burada bir yanlışlık var.
Bende daha çok işin orasındayım işte hafta içi zaten çalışıyoruz açık olan yada ne bileyim dolaşacağım yerlere vakit darlığından zaten gidemiyorum ama tatil günüm de yasaklanıyor ben çalışır iken hafta içi nedense virüs sıkıntı olmuyor da hafta sonumu oluyor yapacaklarsa tam yapsınlar
DemirayBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
evet isteklerinde haklısın ve senin bu söylediklerine uyacağına can-ı gönülden inanıyorum.

Peki senin taktiği kullanıp insanlara virüs bulaştıracak 20 milyondan fazla cahil vatandaşımızın bulunduğunu söylersem ne diyeceksin?

Herkesin aracının kıçına takip cihazı takıp takip mi edecekler.

Bu tür durumlar bireysel değil toplumsal kararlar ile idare edilir.

İllere göre vaka sayıların ilk açıklandığı güne bakın r10 şubem olan batmanda sadece 7 vaka vardı. Dediğiniz gibi bireysel gezintiye önem verdiler küçük şehir olduğu için bir yasakta gelmedi şu an vaka sayısı 1000'e yaklaştı. Doktor tanıdıklarımız böyle giderse gelecek ay İstanbul sonrasında en çok vaka batmanda olacak dedi.

Hadi gelelim senin isteklerini batmanda uygulamaya...

gelecek ay istanbul sonrası değil istanbuldan daha çok vakaya sahip bir şehir olur burası..

Şimdi sana nasıl fikirlerinde ve sözünde durman konusunda güvensekte ülke geneline bu hizmeti verelim?

Eminim bu mesajımı cevaplamazsın bile (tabii bu mesajı yazmasaydım)
Hafız şimdi Batman da tamam yaşıyorsun orada vaka azdı arttı filan diyorsun önlem yoktu diyorsun ki belli yokta bu Batmana virüsü o ilk sokanlarda neden önlem alınmadı ben demiyorum ki dışarı çıkayımda başka illere gideyim ben diyorum ki yakın çevremde nefes almak ferahlamak ruhumu rahatlatmak İçin tek başıma dolaşayım diyorum bunun nesi kötü bilinçli yaparsam he olur topluma karışırım varsa alınan karar uygula kes cezayı ama yapmadan da ayıp yani böyle kısıtlamaları sonradan diyorlar ki 1 kişinin yaptığını topluma yaymayın bireysel bakın olaya burada neden öyle bakmıyorsunuz ki
Polat1903 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
En son sizin gibi konuşan arkadaşım korona hastalığına yakalandı hala hastane de tedavi görüyor.
O onun sorunu benim değil hafız sıkıntı yok ben kaynaşayım eş/dost demiyorum fark etti isen benim sıkıntım eve hapis olmak ev hapsi gibi geliyor suçta istemedim halbuki