hocam benzin/gaz/motorin fiyatlarını kullanıcının telefonuna getiren bi mobil uygulama düşünmüştüm. Sonradan konusunu açmıştım hatta ve bir kullanıcı bunun hayata geçirildiğini hatta uygulamanın ismini dahi söylemişti ancak üzerinde pek durulmamış, iyi pazarlanamamış. Bildiğim kadarıyla bunun belli bir yasal hakkı da yok herhangi bi marka oluşturarak da bu uygulama sahiplenebilir ama tutundurma ve bilinirlik önemli.
Bir konunuzda tır aldığınızı görmüştüm, Allah daha çok versin tekrar hayırlı olsun

Konuya değinme sebebim tır sürücülerinin yüklü yakıt alması ve örneğin 200 metre ilerde bir benzincide 5.20'den benzin alacağına 700 metre ilerden 5.05'e benzin alması haliyle toptan aldığı için daha iyi olacaktır.
İki sorun var; benzin istasyonlarından nasıl bilgi alınacağı ve güncellenen fiyatların otomatik olarak nasıl uygulamaya yansıtılacağı..
Anlaşmalı istasyonların kampanyaları uygulamaya yansıtılarak belli bir komisyon alınır diye düşünüyorum. Rekabeti de olumsuz etkileyeceği için petrol bayiilerinin teklifleri üst üste biner gibi
Bilemedim hocam bu konuyu bahsetmek istedim. Hiçbir beklentim yok bu arada zaten daha önce yapılmış ama başarılı olamamış fikr-i mülkiyet bana ait değil