twitter, pinterest ama yine de satın almayın kendiniz büyütün, sonuçta örnek aklınıza gelen en büyük gazetelerden biri (adını yazamayız sanırım burada) 2 milyon takipçisi var 1 tane bile rt almıyor ama mutlaka tıklayıp okuyorlar oradan. yani takipçisi fazla hesap alsanızda % 80 i bot olacak o alacağınız hesabım, bu arada 50 tl ye kolay kolay bir hesap ta alamazsınız, bence 50 tl niz cepte kalsın, eğer sitenize değer veriyorsanız (ama haftada 1 makale ile site ASLA tutmaz) bunları açın aşağıda

Twitter
Facebook sayfa ve o sayfayı gruba bağlarsınız ikisi bir yürür
pinterest
linkedin
tumblr
vk
yazbee
reddit
mix

en az vereceklerim bunlar, bunlarsız bir site ben ASLA düşünemiyorum

instagramı bilerek yazmadım açıkçası ben sevmiyorum, çünkü link verilmiyor tıklayan çok zor oluyor. ancak 10K üstü hesabınız olup hikaye atarsanız link veriliyor, ama kim kaydırıpta tıklama yapacak. yine de bu kadar hesap açan elbet instagramda açsın.

zaten google amca da bunlara bakıyor, bu site tamam diyor, okuyucuya ulaşmaya ve değerli içerik üretmeye çalışıyor ki bu sosyal medyalarla uğraşıyor.

bir de canlı örnek vereyim haber sitem da:29 pa:47 değerlere sahip, tek sebebş sosyal medyayı sıkı kullanmam. ama benim bunun 3 kat daha sosyal medyam var 1 yazıyı 5 dakikada yayınlıyorsam, paylaşımı 20 dakika sürüyor.

Bunları yazıyorum çünkü genç arkadaşlarım bu işlerden para kazansın istiyorum. ama genç arkadaşlarım çabuk para hayal ettikleri için sitelerini ya spama sokuyorlar, ya da kapatıp, satıp vazgeçiyorlar.

herkese iyi forumlar.