SevilAliyeva adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
peki spam belirlemede kriterleriniz nelerdir?
ne size göre spam?

konu altında okuduğum kadarıyla her sitesi olan önemli/ büyük haber sitelerini spamleyecek ilgili linkten. mantıklı ve adil mi bu?

sitelerinizin hitlerinin düşük olmasının sebebi büyük haber siteleri değil, 1.5 tl`ye yazdırdığınız - daha doğrusu toparlattığınız makaleler.
açıkçası toplumun bu 1.5tl`lik topaç makalelerden değil, bu tür gerçek yazarların/ gazetecilerin çalıştığı haber sitelerinden bilgi edinmesini isterim.

not: ben yabancı dilde yazdığım için fiyatlandırmam yüksek, sen de yazıyorsun diyen olur düşüncesiyle belirtiyorum. kısacası, kimsenin sitesine herkes karışamaz demiş ünlü bir ankara`lı düşünür.
istedikleri konuda istedikleri gibi yazar çizerler, bilgi verirler, hit alırlar. karışamazsınız...
Elbette herkes istediği gibi spa...m yapmakta özgür. Ancak bunun da "edepli ve etik olması beklenen ve gereken" bazı devler için bir bedeli olmalıdır.

Herkes istediği gibi içerik yazabilir, sp.....m da yapabilir elbette. Ancak karşılığında bu "sp.....m ihbarlarını ve bildirimlerini" aldığında ağlamamak kaydıyla.

Nasıl ki onlar yasalar çerçevesinde bu ahlaksızlığı yapmakta özgürse. On binlerce küçük ve orta ölçekli site sahipleri de kendi sektöründeki "edepli ve etik olması beklenen ve gereken bazı dev 'haber' sitelerini" her gün 1 defa da olsa ihbar etme "hakkını kullanmakta" özgürdür. Bu bir saldırı veya karışma değildir.

Not: Ayrıca 1.5 liraya makale yazdırmıyorum. onbinlerce kelimelik dev rehberlerimin sıralamaya oturması bu haber sitelerindeki "uzmanların" 300 kelimelik 1.5 liraya yazdıkları çöp içerikler yüzünden 2 seneyi buluyor.