Wordpress
sitem sorunsuz bir biçimde çalışmakta tek sıkıntısı
Woocommerce Market Plugini kullanıyorum üye olurken wp_users tablosuna kayıt yapıyor üye ol dediğim anda site isteği gönderen kullanıcıda 2 dakika kadar çöküyor 500 internel server error hatası alıyorum.
Çözüm için yaptıklarım; 1. Php Sürümünü kontrol ettim hepsinde aynı.
2. .htacces dosyasını kontrol ettim yeniledim aynı problem.
3. Php memory limitlerini arttırdım.
4. Fiddlerden kontrol ettim, veriyi sıkıntısız post ediyor ama get yaparken 500 internel server error hatası dönüyor geriye. ( fiddler çok kullanmayı bilmiyorum tavsiye üzerine trafiği izledim )
5. Php time limit yükselttim.
6. wp_config'de debug.log aktif etmeye çalıştığımda wp_content'e debug.log create edilmiyor.
Hata olmadan önce yaptıklarım; 1. 3 adet wordpress eklentisi güncellemesi geldi bunları yaptım hatadan sonra bundan olabilceğini düşündüm eklentileri kaldırdım.
2. fiddlerden kontrol ettiğimde bana GET döndüren yer cloudflare idi cloudflareden cıkarttım sitemi bu sefer GET'i Server LiteSpeed den döndürdü lite speed cache den olabilceğini düşündüm eklenteyi kaldırdım. aynı hata devam ediyor.
İlgili Resimler ( ÜYE OL DEDİĞİM ANDAN İTİBAREN 20-30 SANİYE BEKLETİYOR VE 500 İNTERNAL SERVER ERROR HATASI ALIYORUM. ) ( Üye olmak için Woocommerce Market Eklentisi kullanıyorum. ) ( Sitemin geri kalan her sayfası sorunsuz sadece üye olurken, üye ol basan kişide çökme oluyor 1-2 dakika siteye giremiyor sonra giriş yapabiliyor. ) [ SİTE ÖZELDEN VERİLİR YARDIMCI OLUCAK YORUM YAPICAK ARKADAŞLARIN ŞİMDİDEN ELİNE KOLUNA SAĞLIK TEŞEKKÜR EDERİM. ]