Belki sizin kendi canınızın değeri yoktur . Ama farkında olmadan virüs'e yakalansanız . Başka insanlarında canını tehlikeye atmış oluyorsunuz . Bilinçsizce bir davranış .
Kimse dışarı çıkarken ben virüs'e yakalanayım diye çıkmaz . Sadece doğaya çıkıcam diyorsunuz ama . Olduda motora birşey oldu . Yakıt almanız gerekti , o oldu , bu oldu vs.vs. Bu ihtimalleri bilemezsiniz .
Şöylede birşey var . Haftasonu sokağa cıkma yasağı olmadığı zamanlar . Doğaya mangal yapmaya giden insanlarıda gördük , Tek kişi sınırı bile olsa millet mangal yapmaya giderdi eminim buna . Haftasonu için en iyi karar bu gibi bence . Hafta içi zorunlu çalışmalar vs.vs bişey diyemem o konuda , yine yönetimin kararı .
Ayrıca büyük oyunu çözdüğünüz içinde teşekkür ederim
https://www.r10.net/off-topic/235234...post1077046335
Hafız yemekte yemiyeceğim motorumda bozulursa bozulur zaten beni yolda bırakanı ben bırakırım oracıkta terk ederim onu yürüme geri dönerim kimse ile konuşmadan yakınlaşmadan ben sadece araçla serbest olsun demiyorum normal araçsız tek başına gezmekte serbest olsun mesafeler korunarak sonuçta açık alanlarda olacak