OSLO adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaş farklı konulara değinmiş bu şekilde değilde değindiği konularda bir yorum yapabilseydiniz o bilinç düzeyine belki gelirsiniz.
Tutmayın beni +iTrade atacağım şükür be +reppp
Valx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hastane köşelerinde yoğun bakımda yatıp duvarları izlemekten daha iyidir evdeKALMAK!
Sağlıkta 1 numarayız incelemiş olurum yerinde problem değil
fikirdanis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
cuma akşamdan doğaya çıkabilirsin hocam.
ormanın ortasına kamp atabilirsiniz.kocaeli sakarya arası epey yayla var
Hafız tamam iyi güzel diyorsun da ben o yerlere zaten çoğuna gittim + havalar hala soğuk + hafta sonları çalışıyorum bi pazar günüm artık tatil yani git/gel değmez ama pazar günü düşünsene o yollara vurdum kendimi ağaçların arasından patika yollardan basa bas tırmanıyorum ama tek başımayım işte burada ben kendimi bulaştırcam
BLev adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hafız korona geçsin Mavi Durak'da sana bir şeyler ısmarlayacağım.
Hafız bende sana atakbaşında yada esentepede soğuk içecek ısmarlarım xD ne güzel olur ya ama bana şimdi çıkmak lazım olmadı söyle tem den sapanca yapıp gişelerden dönsem fena mı olur
t4ko adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
AVM'lere gitmek serbest ama doğada tek başına yürümek yasak bu kadar yeter
Hiç sorma ya bende onu anlamıyorum + başka şehirlerde serbest sanki orada gezince bulaştırmıyorlar
Winman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hepimiz sıkıldık hocam ama yapacak bir şey yok yani. Zaten yasak olmadığı zaman yayılan yayılıyor zaten yasaktan önce yani. Her yer aşırı kalabalık maske takmayanlar var birde o kalabalıkta. Belli bir limit olabilir aslında araçta tek vs. Gibi ama dediğim gibi bizlerin elinde olan durum değil. Haziranda normalleşme süreci iyice oturmaya başlar sabredin. Daha fazla koyacaklarını zannetmem bu şekilde yaşamaya devam ederiz
işte bende bunu istiyorum tek limit olsun insan tek başına da dolaşa bilsin yani hiç değilse 2 yada daha fazla kişi yan yana ise ne yapacaklar sa yapsınlar ama atıyorum 1 kişi kendi başına işe yanında da birileri yoksa ona neden yasak

Judith adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sağlık giderse o dediklerin ne bokuma yarayacak?
İğrençsin !!11bir