MNG’deki kargom 10. gününde. 5 km mesafede gidip almama bile izin verilmiyor. Çağrı merkezi ara sıra telefona çıkıp, hiçbir bilgi vermiyor, üstüne gittiğinizde hattı kapatıyor. Dağıtım merkezleri ve şubelerine ulaşım imkansız. Genel müdürlük telefonları kapatıyor. Kargonun Ankara’dan İstanbul’a gelişi 3 gün, 5km mesafeden eve gelişi muhtemelen 20 gün sürecek. Aksinin iddia eden her gün sorabilir.

MNG’deki ürün gelmediği için gönderici PTT’den yolladı. O da beklemede. PTT ertesi gün İstanbul’a getirdi. Ne zaman eve gelir belli değil.

Aras Kargodan beklediğim ürün 7. gününde. Şubeye geldiği ancak eve gelmediği bilgisini gördüm. Şube zaten yeterince uzak, sağolsunlar. Şubeye geliş saati 19:00, eve teslim edilemedi yazmışlar. Gece teslim edecek haliniz yok zaten. Sokağa çıkma yasağında bizim de evde olmama şansımız yok. Umarım Çarşamba’ya kadar gelir.

İstanbul için yazıyorum bu bilgiyi. MNG kargo kaybetme rekoru yaşatıyor insanlara. Yurtiçi Kargo, kendisi ya da şubesi dolu ise, gönderim yapmıyor. Ertesi gün gelin deneyin diyor. MNG’deki şube personeli, vakti olursa kargomuzu dağıtım merkezinden alıp şubeye getirecekmiş. Normal zamanda zorla getiriyorlardı, artık hiç getirmezler.