burhanua adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yanlış düşünüyorsunuz bence. Kimsenin sağlığını tehlikeye atmaya hakkımız yok, çıkmıyorsak eğer sadece kendimiz için değil ailemiz, eşimiz, dostumuz için. Siz gene en azından bir işiniz var bu zor zamanlarda, bu hastalık yüzünden işinden olan arkadaşlar var. Sadece siz değil herkes sıkıldı, herkes zor zamanlar geçiriyor lakin en az hasarla atlatabilmek için bu virüsü dışarı çıkmamak lazım, kurallara uymak lazım.
Olaya bak ben evde tek yaşıyorum zaten + dışarı çıkmak dediğimde hava güzel bu güzel hava da motorumla dağ tırmanmak istiyorum sahile gitmek istiyorum deniz havasını hissedip tekrar asfalt virajlı yollardan evime gelmek istiyorum simdi ben motora mı virüs bulaştırcam yo ee hava yağmurlu olsa da o zaman araba ile zaten çıkıyorum açıp müzik dolaşıyorum ama araba da tek oluyorum kime ne zararım olacak yasak cok kabaca alınıyor ben onu anlatmak istiyorum adam tek ise zaten ne yasağı tamam biri ile beraber olurum anlarım önlem filan ama bireysel içinde bazı haklar yasaklanmasın yani
akafo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İstersen çık hocam cezası var. Herkes sıkılıyor ama bu kişiye göre izin verilcek bişey değil ki, toplum sağlığı için önlem alınıyor. Biraz daha sabır
Önlemi biz neden böyle alıyoruz ki bireysel izin versinler herkes tek çıksın kimse ile muhattap olmadan he uymayan olur işte cezayı o zams kesersin anlarım
Akaynar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Az Akıllı ve mantıklı Şeyler dusun ve Yaz bence tm hadi nereye gideceksin hangi ülkede yasaklamalar yok onu da söyle amerika da daha kötü durum sen kendini ve zevklerini düşünüyorsun sen hasta olmaya bilirsin farzetki sen taşıyıcısın başkalarına bulaşmasına sebep olursan varsa vicdanın rahat olacakmı bu yasakları sanki devlet kendi zevki için getirmiş gibi konusuyorsun bu vrüs Çinde ortaya çıktı çin biz yendik dedi ama çinde hala birçok yerde karantina ve yasaklar var birçok ülkede karantina ve yasaklar kaba kuvvetle olurken sizin memnuniyetsizliğinizi anlamıyorum
Ben tek çıkıp kendim dolaşacağım yollarda yanımda da kimse olmayacak zaten merak etme böylelikle de kimseye bulaşma riski olmuyor işte bende onu anlatıyorum + bu ülkeye de ben sokmadım zamında hudut güzel korunsa idi benide kötü kötü konuşturma yani