Biraz sakin olur musunuz? Aracı kötüleyip ücretli sistemlerle kıyas yapıyorsunuz bende ionCube'yi bu kadar savunuyorsunuz, en gelişmiş şifreleme diyorsunuz ancak o da kırılamaz değil diyorum. Eleştiriye tahammülünüz yoksa yorumum üzerinden prim yapıp aracınızın reklamını yapmayın. Ben gerçekleri söylüyorum hangi sistemi yazarsanız yazın derlenmemiş kod kırılır. Tersine mühendisliği söylemiyorum zaten.
Daha açık konuşmam gerekirse ücretli bir servisle sizin bahsettiğiniz aracı karşılaştırmadım.
PHPkoru Basit ve WM okulu php şifreleyicisini kıyasladım. Her iki araçta ücretsiz ve erişilebilir durumdadır. WM okulu php şifreleyicisi, PHPkoru Basit kadar gelişmiş değil. Size PHPkoru Basit ile şifrelenmiş bir kod vereyim. Kırmayı deneyin. Bakalım ücretsiz olan PHPkoru Basit ne kadar (!) kolay kırılabiliyor.
Aslında sakin olmayan siz gibi görünüyorsunuz.
https://www.r10.net/ucretsiz-hizmet-...eme-araci.html
Görünüşe göre bu aracın geliştiricisi sizsiniz. PHPkoru Basit'in geliştiricisi ise benim. Her iki hizmette ücretsiz. Ücretli bir hizmet olduğunu nasıl anladınız ve ücretli bir hizmetle sizin hizmetini kıyasladığımın hissine nasıl kapıldınız?
Şunu bilmenizi çok isterim. PHPkoru Basit, WM okulu php şifreleyicisinden daha gelişmiştir. Daha güvenlidir ve stabildir.