Ioncube için kırılamaz mı yazdım? Birde aşırı gülen bir emoji eklemişsiniz. Bilinen en iyi PHP şifreleyicinin ionCube olduğunu yazdım.
Rus hava savunma sistemi olan S500 dünyada bilinen en iyi hava savunma sistemi deseydim eğer bu onun hiç bir şekilde alt edilemeyeceğini mi ifade eder?
Komiklik yapmayın. Kendi düşüncenizi benim düşüncem gibi servis etmeyin. Ioncube'nin kırılamaz olduğunu sanmamı hangi mesajımdan çıkardınız?
Ioncube ile hiç bir şeyi kıyaslamadım. PHPkoru Basit ile WM okulu aracı olan php şifreleyiciyi kıyasladım. Hangi mesaja cevap verdiğime dikkat ederseniz bunu anlayabileceksiniz.
Biraz sakin olur musunuz? Aracı kötüleyip ücretli sistemlerle kıyas yapıyorsunuz bende ionCube'yi bu kadar savunuyorsunuz, en gelişmiş şifreleme diyorsunuz ancak o da kırılamaz değil diyorum. Eleştiriye tahammülünüz yoksa yorumum üzerinden prim yapıp aracınızın reklamını yapmayın. Ben gerçekleri söylüyorum hangi sistemi yazarsanız yazın derlenmemiş kod kırılır. Tersine mühendisliği söylemiyorum zaten.