hakyil adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar yasal olmayan bir firma daha hayırlı olsun. Bunlar artacaktır. Hepsi reklam verip ben şirket açıyorum diyecek. Hatta artık reklam yerleri dolacak. Ondan sonra bedavaya yakın fiyata hizmet vermeye başlayacaklar haliyle rekabet olacak. Sonunda bu işi yapamayacak, beyan ve kayıtları yapamayacak ucuzluğa gelecekler.

İşte bu yüzden TÜRMOB var ve Mali Müşavirler reklam veremezler ve siz sağda solda soru sormaz gider bilgiyi Mali Müşavirin kendinden öğrenirsiniz. Aynı şekilde avukatlar da böyledir. Düşünsenize davanızı ben 30 liraya tutarım diyen avukatlar reklam veriyor! Meslek ayağa düşüp sonuçta avukatlık bitmez mi?

İşte bu yüzden reklam yasağı vardır. Esnaf ve ticaretle uğraşanlar gider kaynağında bilgisini alır ticaretini mali müşavirlerle kayıt altına aldırırlar. Bu firmalar da internet mecrasında herşey yeni olduğu için bu boşluktan yararlanıyorlar. Bu firmaların verdiği hizmeti zaten mali müşavirlerden bulunduğunuz şehire bağlı olarak belki daha da ucuza almanız mümkündür.

Mükellef ve eşirket denen firmalar alenen bu yasağı delmektedır. Alenen kanunsuz, hukuksuz iş yapmaktadırlar. Bu hukuksuz iş yapanlara güvenenler yarın haklarını bu hukuksuz ve dikkatli incelerseniz sahibi kim olduğu isim olarak sayfalarının hiçbir yerinde geçirmeyen bu firmalar eninde sonunda bu firmalarla çalışanlara zarar verebilir. Bu firmanın arkasında çalışan mali müşavirler de bu işin hukuksuz olduğunu bilmekte ve 3 kuruş için bu firmalarla çalışmaktadır.

Son sözüm unutmayın ucuz etin yahnisi yavan olur.
Değerli hocam, engin bilgileriniz ve sade anlatımınız için çok teşekkür ederiz. Umarım herkes dediklerinizi dikkate alırlar. İyi günler