orhansengun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam malzeme bu verilen cevaplar da benzer olacak muhtemelen. Yeni üye olmuş adam k başı takipçi yapılır diye konu açmış ben de bu seyyit çağlı mı ne var sürekli bir konussam diye cabalıyorum onunla detay istedim. Önde hizmet veriyorsundur elbet dedim bunun üzerine ben 650 k sayfa adminiyim k başı 40 lira ödeme önden dedi ben de kuralları hatırlattım başladı hakarete
Demin gördüm konuyu, fiyatl sordum ben de. Banlanacağını anlamış ki wp num. yazdı, iyi çalışmalar çektim tabi, belliydi bi sıkıntı çıkacağı 😂

mum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İnsanı yaşı değil yaşadıkları olgunlaştırır sözü o kadar doğru ki. Büyük ihtimalle bu arkadaş 2003-2004'lü ve ailesi bu çocuk konuşmayı öğrendikten sonra eline tablet verip odaya göndermişlerdir. Çocuk bir şey yaşayamamış, görememiş, öğrenememiş. Tablette video izleyip oyun oynamış ve böyle olmuş. Yazık...
EnesCanturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hani derler ya "Akıl yaşta değil baştadır." Diye. Tam öyle bir durum olmuş.
orhansengun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
R10 un yeri her zaman farklı olmuştur ben burada ciddi dostluklar da edindim. Ama bu tarz sohbetler görmek insanı üzen cinsten. Herkes para kazanmalı, deneyim edinmeli hatta gönül ister ki daha genç arkadaşımız bu yollara girişsin ama uygun biçimde... Geyik bölümünde yaşı vurgulayarak açma sebebimi gerçekten hakkıyla yapan genç arkadaşlar yanlış anlamasınlar sebebi malum Bahsettiğimiz şey kimlikte yazan türden değil
Hocam ben de 12-13 yaşımdan beri forumlardayım, bu sektördeyim. 12 yaşımdayken internetten ilk paramı kazandım, sonra da az da olsa aylık bir şeyler kazanıyordum. Saygımı kimseye karşı bozmadım, benimle konuşan kişiler, konuşma şeklimden beni 20-25 yaşında sanıyorlardı. O yüzden bence genç arkadaşlar da aramıza katılmalı, sadece belirli koşulları karşılamak şartı ile.