Öncelikle hayırlı olsun, Allah utandırmasın.. @FurkanAkman; botu yapmaya başladığı ilk zamandan şu zamana kadar getirdiği seviyede, gelişim sürecine tanık olan biri olarak şunu söyliyebilirim ki programda ciddi emek ve çok sayıda deneme-yanılma var. Yani 2 kodlama yaptım, apartopar paraya çevireyim tarzında bir yazılım değil. ve açıkcası ben de satışa koyması taraftarı değildim, Tabi bunu isteme sebebim, tıkır tıkır çalışan bir sistemin aksama ihtimali. Zaten kendisi de başlarda satmayı düşünmüyordu, tekrar fikir değiştirip satışı durdurmasını diliyorum.
Bota gelecek olursak, kullanması gayet basit. ayarları arayüzü net, kasma bekleme yok.. kafamdaki sistemi oturtamadığım, sunucu sorunlarıyla uğraştıgım 1-1,5 aylık bir süre içersinde yaptığım denemelerde oldukca olumlu geridönüşler aldım. Tabi masaüstü bir yazılım olması, insanmış gibi işlem yapması belli maliyetleri de beraberinde getiriyor. paylaşımsız proxy ile kullanmak lazım ve pc yada vds sistem özellikleri belli bir seviyede olmalı. Ben özellikleri iyi olan bir pcde sorunsuz 140 exe çalıştırdım. Ayrıca kendisi de işin içinde olduğundan yeni güncellemelerle botun çok daha farklı seviyeye geleceğini de düşünüyorum.
Zaten yaptıgı cron programı olsun, makale programı olsun geçerliliğini hala koruyan; sorunsuz calısan yazılımlarını birçoğumuz kullanmaya devam ediyoruz. Emeğine sağlık kardesim..