desi falan bilmem amma bugün 2 tane telefon bataryası siparişim için yurtiçi kargo günler sonra kapıya geldi.(yoğunlar diye buna sesimiz çıkmıyor) Adam beni aradı kapıyı açarmısınız sitenin kapısını açtım, bina kapısını açtım balkondan adamın binaya girdiğini gördüm. amma 15-20 dakika oldu gelen giden yok. Sonra balkondan adamın karşı sitede oldunu gördüm, beni aradığı numaradan aradım, şey oldu abi ya falan 2 dakikaya geliyorum dedi tamam dedim. 30 dakika geçti. gelen giden yok tekrar aradım. şoföre söyledim, birkaç teslimatımız var burada sonra getireceğiz dedi. Yine bekledim bu sırada fatura kesildi mesajı geldi(alıcı ödemeliydi kargo) aradım adam açmadı. Müşteri temsilcisini aradım bu sırada adreste bulunamadığından teslim edilemedi notu düşüldü. Şu anda kargonun akıbetini bilmiyorum bile birşeyler var amma anlamadım gitti.

Dipnot: 2 batarya farklı siparişler şeklinde. yani farklı firmalardan geliyor. Biri salı günü geldi, diğeri dün yani cuma günü geldi şubeme. Amma onlar salı günü gelen kargo yerine dün gelen kargoyu çıkardı dağıtıma, onuda alamadık ya ne desem bilmiyorum valla.