ben indirdim ama kurmayı ve çalışmayı düşünmüyorum yine de teşşekürler ve eline sağlık.
anladığım kadarıyla bu bot ile açılan hesapların gösterimleri çok az ya da yüksek gösterim alanlar paylaşımda bulunmamış.
bir de üstüme vazife olmayarak bir yorumda bulunmak istiyorum, botu yazan ya da scripti derleyen ya da hizmete sunup emek verip videolar çeken ve bilgi dağıtan kişiden bunu zamanında ücretle satın alanlar neden mağdur durumda oluyor anlamış değilim.
ücretsiz dağıtınca onların trafik kazanç vs vs gibi durumlarında azalma mı oluyor ?
programı ilk başta satmak niyetiyle konu açan kendisi, sonrasında da bedavaya dağıtmak isteyen kendisi.
bu kadar üzerine gidilmesi sanırım bu tarzda bot sistemi yazanların kazançlarını baltalaması ama dileyen istediği yazılımı satın alır dileyen de istediğini bedavaya indirip kullanır.
r10 paylaşım üzerine kurulu bir sistem, dileyen ücretli paylaşır dileyense ücretsiz.
script ya da automation bir yazılım ile sürükle bırak olsa dahi bir emek var ortada teşekkür etmek bu kadar zor olmamalı.
hiç bir bilginin ücretsiz paylaşılmadığı her şeyin ücrete tabi olduğu bir forum mu oldu yoksa r10 !!! uzun zaman oldu girmeyeli
neyse umarım yazdıklarımdan kimse rahatsız olmaz, herkese iyi çalışmalar ve bol kazançlar
eskiden " paylaşmak iyidir, paylaşıldıkça bilgi çoğalır " diye bir slogan vardı yanlış hatırlamıyorsam