axeon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Site kategorisi nedir hocam ? TR'de bazı kategorilerde haber siteleri çıkar her arama sonucunda. Sitenizi otoriter yapmanız lazım içeriklerinizle ki daha üst sıralara çıkıp hit alabilesiniz. Arama yapan kullanıcı her zaman ilk 5 sıraya girer genelde. Nadiren istediği bilgi vs artık neyse yoksa başka sitelere bakmaya başlar. Aranma hacmi yüksek başlıkları tercih edin. Bazı plaaner hesaplarda net olarak aranma miktarı gösterir. Bu hesaplardan kontrol ederek hangi içeriğin sitenize hit getiereceğini görebilirsiniz. Yazdırdığınız makaleler iyi değildir bir diğer hususta. Daha sağlam yazan arkadaşlar var forumda @makalemo; arkadaşımızı tavsiye edebilirim. Yazdığı %90 içerik en üst sıralarda çıkmaktadır. Tavsiye ederim kalemi çok sağlamdır arkadaşların. http://prntscr.com/si594m Arkadaşı önermemin amacı kaliteli içerik üretmesidir. İçeriğiniz kaliteli olduktan sonra size kalan seo çalışmaları yapmaktır.
hocam öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim. Site tarih sitesidir. Makalelerin %40 kadarını ben kendim girdim. Seo çalışması yaptırdım fakat hiçbir fayda sağlamadı bana