Bu kafayla siz besleyin bunları o zaman hocam daha da çoğalıp organizasyonlarını artırsınlar... Yazdıklarımı okudunuz mu bilmem ama mantığını insan davranışı açısından da izah ettim. Benzer olayı bir Uzman Psikolojik Danışman olarak fakülte dekanımız ve aynı alanda prof. hocamızla da aynı yaklaşımla def etmiştik üni çıkışında yürürken karşımıza gelen birini... İnsan davranışı yapısı bakımından izah ettim zaten. Katılmıyorsanız siz beslemeye devam edin karşılaşırsanız yinede...
Yazdıklarınızı okudum.Bu söylemiş olduğunuz insanlar dünyanın en gelişmiş ülkelerinde de var.Ki bunlar daha önce bir çok suçtan kayıtları olan insanlar emin olun o dediğiniz terapilerden geçmiştir.İnsanlara öğüt vermek yerine bunu yapmadaki nedenleri ortadan kaldırmadan hiç bir zaman sonuç alamazsınız. Adamın paraya ihtiyacı varsa bu ihtiyacını karşılayacak bir araç sunmanız lazım.Örnek çoğu insan hırsızlığı hobi olarak yapmaz ya daha iyi bir hayat yada geçim sıkıntısından (istisnalar hariç) yapar. İnsanlara aş iş vermeden kuru aristokratik bilgilerle ideal toplumdaki ruh ve beden sağlığı yerinde olan insan meydana getiremezsiniz.