Tahminim 15 20 bin olan borc ne borcu böyle.
Hocam bu benim tahminim 2.5 yıldır şuan binadayız 5 ay kadar asansör kullanıldı. bu olaylar bastan bas göstermeye baslayınca ben elektrikler fazla gitmesin çok fazla harcamayalım diye kapatmıştım diğerleride birşey demedi. şuan sadece hidrafor binaya su basınca devreye giriyor bide merdiven ışığı var bunun haricinde birşey yok. ben kafamdan o kadar söyledim fazlamadır ki. Hani toplam borcu ailemiz adınada ödemeye razıyız sonuçta biz kendimiz bina yapıldı yerleştik diğer ev sahipleri sattı yenileri geldi felan ama onlar eskilerin borçlarını ödemek istemiyor bunları ben nasıl öderim sonuçta onlarda alırken bunları sormalıydı diye düşünüyorum aidat vs varmı elektrik işleri nasıl gidiyor felan.
@maliyassi hocam borcu biz öderiz diyoruz yani eski ev sahiplerinin kaldığı sürelere karışmam diyorlar. onlar bizemi kalıcakki. Bide asansör binaya takıldıktan sonra hemen açılmadı böyle 1-2 ay kadar ruhsat felan alındı sanırım ondan sonra acıldı hatta asansörün içinde periyodik bakımıda geçtiğimiz 2019 'un aralık ayında felan bitti sanırım. ama dediğim gibi sadece 4 5 ay kadar kullanıldı.
Kat irtifakı geçişi için mütahit gitsenizde işlem olmaz dedi ben başvuru yaptım işlemde görünüyor virüsten dolayı işlem yapmıyorlar bende bekliyorum dedi.
Konuya gayet hakim ama iftardan sonra yazacağım artık.
Konuyu kaybetmemek için mesajım bulunsun.
Hocam sizdende bir yoru bekliyorum buradaki fikirler benim için çok değerli bilgi edinmem adına izlenmesi gereken yollar için. teşekkür ediyorum herkese