hocam her şeyi ben biliyorum üslubun çok yanlış. 2 - 3 ay önce girmiş bir kişi senin göremediğin bir çok şeyi senden farklı yorumlayabileceği için görebilir.
bir işte uzun süreli olmak o işte en iyisi olduğun olacağın anlamını taşımaz.
konu altından bunları konuşmak gerekiyormuş konuşalım. (benimde size bu konuda son mesajım. çünkü siz forumdan veya skype'dan ulaşmadınız bana. direkt buradan yazdığınızda bana 10larca kişi yazıyor bu arkadaşın dediği doğru mu diye? ) tabi siz farkında değilsiniz..
insanları paniğe sevk etmenin kimseye faydası yok. diğer arkadaşlarda sorun olmadığını belki başka bir şeyin etkilediğini söylüyorum. tekrar farklı bir site ile deneyebilirdin, farklı hesapla deneyebilirdin,
pinterest direkt yönlendirmede trafiği sınırlıyor demek yanlış.
pinterest web sitende adsense kullanıyorsan hesabını kapatmıyor mu? yine kapatıyor.. hatta en son mart ayında ciddi bir banlanma olduğundan açılan konularda yazan arkadaşların hiç biri bizimle çalışmıyordu. bu kişiler direkt yönlendirmenin pinterest hesabına zarar vereceğini söyleyen kişilerdi. peki ne oldu? yine kapanacağı varsa hesaplar kapandı..
biz burada adsense ile zorluk yaşayan kişilere yardımcı olmaya çalışıyoruz. adsense ile kazandığından daha fazlasını kazandırdığımız üstüne haftalık olarak ödediğimiz yayıncılarımız var..
bizden öncesinde adsense acaba bu ay paramı ödeyecek mi? diye düşünen işine odaklanamayan kişiler şu anda işine odaklanıp daha fazla trafik yaratma derdindeler. çünkü bizim panelimizde görülen kazançlar suni değil. kesin olarak ödenecek rakamlardır.
konu hakkında inceleme yapacağımızı yani konuyu kestirip atabileceğimizi söylemişsiniz. üzerinde inceleme yapabileceğimiz tek bir şey yok. olmadığını aslında siz daha iyi biliyorsunuz.. zaten inceleme yapılmasını istiyor olsaydınız özelden ulaşırdınız

sizin derdiniz gerçekten başka hala suçlu arıyorsunuz...
biz müşteriden ziyade insan odaklıyız. o yüzden çok söze gerek yok ... kal sağlıcakla..