Merhaba kişi dün enpara to papara diye konu açıldı işlem için pm yollayın dedim 125₺ komisyon ise 5₺ olaral berillendi . Işlem gerçekleştikten 1 saat sonra formdan 1 üye wp üzerinden bana ulaştı papara numarası falan istenilen bilgileri bende kendimce saklı haklarım olduğunu ve gerekli ss atılmadığı sürece hiç bir bilgi paylaşımı yapmam dedim kişi geren ss ve teyitleri verdikten sonra gereken herşeyi attım . Ve şikayet konusu açıldı @redBytes hakkında ve şuan @erhan @coşkun @şikayet moderator hocalarım yazmasını isterim siz hangi hakkinizla benim bilgilerimi paylaşıyorsunuz açık olarak siz de kişinin konu açtığı bakiye bozumu olduğunu bildiğiniz üzere gelip bilgileri paylaşıyorsunuz ve bana ulaşmadan bilgi edinmeden
Neden yapmayayım ki ? Sonuçta ortada bulunmayan bir kişi var ve bende dün gece işlem yaptığım hesap sahibine ulaşmak ve enpara to papara yapılan işlemin dekontunu almak için ister istemez eklemek zorundaydım siz olsanız ne yapardınız ?
Evet anlıyorum ama siz önce şahsın hakkında açılan şikayetlere bakarsanız zaten benim orda bakiye bozumu yaptığımı görürsünüz veya profilinden tradelerine bakarsanız enpara to papara işlemi görürdünüz