tedarikçi vergi levhası aramıyor, ödeme sistemi vergi levhası aramıyor, devlet kar yıllık 30 bin tl ye kadar şirket açmana gerek yok diyor. Sanırım kulaktan dolma bilgiler yazdınız.
bu konuda bilgisi olan arkadaş varsa paylaşabilir mi?
Kulaktan dolma bilgi mi?

Tedarikçi önemli değil, İstemeyende çok sayıda var. Ödeme sistemi neresi vergi aramıyor? Kim dedi aramadığını? PayTR, iyziCo vergi levhasız mı iş yapıyor sanıyorsunuz gerçekten? Devlet yıllık 30 bin tl 'ye kadar şirket açmana gerek yok dediğinin bana belgesini gönderir misin? İnternetten gördüğünüz her yazıya inanmayın arkadaşlar. Senin bahsettiğin olay, Freelance olarak çalışırsan ve/veya arkadaşın, akraban, X bir kişi yılda 25-30 bin ( tam net rakam bilmiyorum, 25 veya 30 olması gerek ) Gelir beyanı etmenizi BEKLEMİYOR. Sen e-ticaret sitesi kurduğun zaman, Freelance olarak çalışmış olmuyorsun. Ticaret yapmaya başlıyorsun. Ticaret yapman içinde, Büyük ölçekli faaliyet vermeyecek isen Şahıs şirketi kurmanı ve ticaret bakanlığına kaydolmanı sana şart sunuyor. Ticaret bakanlığına kaydolman için dahi vergi levhası zorunluluğu var. Lütfen, İnternetten gördüğünüz / duyduğunuz herşeye değil, Sektör içindeki insanlara itimat gösterin. E-ticaret işiyle uğraşıyorum.