Türk Telekom kullanıyorum, Türk Net'e geçeyim dedim, Türk Telekom 1100 lira ceza çıkardı (internet+tivibu). Sonra ikisini aynı kullanabilir miyim diye düşündüm, araştırdım ve kullanılabileceğini öğrendim. Türk Net müşteri hizmetlerini aradım 3-4 dakika içerisinde bağlandım, durumu anlattım, kontrol ettiler ve hem TTNET hem Türk Net aynı anda kullanılabileceğini söylediler. Evrakları çıktı aldım yolladım. Kargo sorgusu yaptığımda evraklar ertesi gün onlara ulaşmıştı. Ama bana bir hafta içerisinde 3 defa mesaj geldi, evraklarınızı bekliyoruz, kargoya verin vs. Arıyorum yok, ulaşmak ne mümkün. İlk aradığımda çıkan menü artık yoktu, müşteri temsilcisine bağlan diye bir şey yok. Artık tüm işlemler Türk Net sitesi üzerinde modül üzerinde. Neyse eve bir eleman geldi baktı etti, yok olmaz, ev iki internet için uygun değil, yeni hat çekeceğiz. Tamam dedim (hattı ücretiyle ben çektireceğim). Sonra Türk Telekomda port muhabbeti başladı, bir hafta 10 gün oldu port filan yok. Türk Net ile liseli aşıklar gibi anca mesaj ile irtibata geçiyoruz. Lanet olsun dedim, abonelik işlemi başvuru sürecinde iptal ettireyim dedim. Neyse bir dilekçe yazdım dedikleri numaraya faks çektim. Birkaç gün sonra mesaj geldi, başvuru süreciniz iptal edilecektir işleme alınacaktır. Sonra ertesi gün tekrar bir mesaj port sorununuz incelenmektedir, ertesi gün iptal işlemleri sürüyor, sonraki gün Türk Telekom ekipleri adresinize yönlendirilmiştir.... Canımdan bezdim. Bıraktım artık. Yeminle rezalet.