emirhanymkdy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yaptıgınız ip anonsu voxility dende mecbur gecmekte bunu rip üzerinden gozukmekte ki cmd ping bile yollasanız voxility gözukmekte

+ olarak sizde barınan bir müşteriye mikrotik cihazımız var 450G kadar koruyoruz demişsiniz güldürmeyin beni poyrazbilisim.com.tr bile yurt içi max 100 g kadar engellerkenn yurt ici 450 g biraz komik oluyor

vox geçtim serverius bile yok siberdc kabininde barınıyonuz siberdc dende hizmet aldık kendilerinde 2 güm ayakta duramadık

merhaba hangi datacenter'da barınmaktasınız
Hocam discordumuza bekleriz, ağ kaydımızda saldırı bariz şekilde gözüküyor Yılların ağ yöneticisi olarak söylüyorum ki Dehost'ta ağ ve saldırı korumaları diğer firmalarda yok
Voxi anonslarına gelirsek aklınız yetmez. İki üç DDoS'çu gencin Voxi anonslarımızı görmesini istemiyoruz(müşterilerimize vuran) Anonslarımız gizli ama aktif. Son olarak Sensor 448GBps resmini de ekte görebilirsiniz.

yalinyalniz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam discordumuza bekleriz, ağ kaydımızda saldırı bariz şekilde gözüküyor Yılların ağ yöneticisi olarak söylüyorum ki Dehost'ta ağ ve saldırı korumaları diğer firmalarda yok
Voxi anonslarına gelirsek aklınız yetmez. İki üç DDoS'çu gencin Voxi anonslarımızı görmesini istemiyoruz(müşterilerimize vuran) Anonslarımız gizli ama aktif. Son olarak Sensor 448GBps resmini de ekte görebilirsiniz.
Discordumuza gelerek incelemek için Dehost Discord Ağı gelebilirsiniz
Her sorununuzda hızlı ve yetkin bir şekilde destek veriyoruz. İyi günler dilerim.