staticiation adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İlk cümlenize katılıyorum lakin R10'daki arkadaşların SEO'yu bilmemesinden değil, kaynak yetersizliğinden.
Her iki konuyu da ekleyin hocam ilk mesaja. Bakalım, inceleyelim.
R10 da seoyu bilmiyorlar gibi birşey kastetmiyorum. Dil farklılaşınca afallaşıyo kimle görüştüysem. Bide işin içine standarttan uzak kelimleler linkler girince ohoo çık çıkabilirsen işin içinden. Zaten öyle bişey kastetsem buraya bu konuyu açmam. Siz tr de ne kadar güçlüyseniz onlarda ing de güçlü. Neyse bu konu uzar da uzar konudan da sapmadan ben size atayım 2 linki bi bakarsınız. Yazarsanız sevirim yazmazsanız da kızmam üzülmem teşekkürler

MimariuS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Paket almak yerine süreci kendiniz yönetin. Sizinle benzer içerik paylaşan sitelerde banner reklam alın. Alacağınız seo paketlerinden çok çok daha fazla geri dönüş alırsınız.

Ayırdığınız bütçe ciddi bir bütçe. Yapacağınız her çalışmayı mutlaka sosyal medya ile de destekleyin. Bu hem marka bilinirliğinizi arttırır hemde google gözünde ki değerinizi.
İyi düşünün..
Benimle beraber benzer içerik paylaşan sitelerin çok iyi seviyelerinde olanlarının aylık banner fiyatları 2000 dolardan başlıyor
Bu arada sosyal medyadan trafik çekmiyorum hatta gelen tüm hitler blokladım nedenleri var.
Aslında bu konuyu açma nedenim seo için tavsiyeler almak değildi. Emin olun sitemi açtığımdan beri yapılması gerekenler zaten yapıldı. Burada almak istediğim sadece bir uzman görüşüydü ama kimse linklere bakmak bile istemedi sadece şöyle böyle yap yazıldı.
Hatta birisi 200 tl ye o konuda neler yazıyor diye bakar size söylerim bile yazdı. Vay be nası bi toplum olmuşuz biz ya
Bu arada sizin yazdıklarınızla size kesinlikle bir lafım yok siz de iyi niyetli bir paylaşımda bulundunuz sonuçta. Sadece amacı belli ama 10 gün de bu konu aktif olsa amacına ulaşamayacak bir konu olarak kalacak gibi görünüyor