ultibil adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Neden sinirleniyimki ? Konuya sadece "watermarksız fotoğraf indirmem gerekli. " yazıyorsun insanlarda bunu sadece fotoğrafın watermaksız halinin bulunması gerek olarak algılıyor. Algıda problemlerin olabilir. Daha yeni üyesin burada birşeyi açık açık yazmazsan aylarca arayabilirsin. Ayrıca abisi tarzında hitaplarda bulunma

Whatsapp konuşmasında suç içerikli birşey olmadığı sürece konuşmayı benim iznim olmadan numaram görünür şekilde buraya atman Haberleşmenin Gizliliği kanunu ihlal ediyor. Burası sıradan bir forum değil biraz forumu tanı. Ayrıca numaramı kaldır.
Sen işi vermediğin değil, 10 TL ile milyarlık işler yapmaya çalışıyorsunuz o kadar
ultibil adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yahu baltalamam neyi değiştircek bu saatten sonra versende kabul etmem zaten
Haklılık durumu mesajımı beğenen arkadaşlardan dolayı belli oluyor.

Ek olarak 1 ayda 100 ticaret puanı alıp ortadan kaybolan çok kişi gördük. Vesselam
Whatsapptan konuşup sonlandırıp bu konuya yazmanı ev hapsi can sıkıntısı ve oruca veriyorum. Hepimiz aynıyız uğraş arıyoruz. kötü söz yok işi detaylı anlattım doğal olarak konuda da özelden detaylı bilgi verilecektir yazılıyor onun üstüne yazdın 3-4 siteye yapılacak indirm istedim indirim yapmadın bende almadım basit olay bu konuda kimseye hizmet vermemişsin. Sorun yok. Aleykümselam