ultibil adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Neden sinirleniyimki ? Konuya sadece "watermarksız fotoğraf indirmem gerekli. " yazıyorsun insanlarda bunu sadece fotoğrafın watermaksız halinin bulunması gerek olarak algılıyor. Algıda problemlerin olabilir. Daha yeni üyesin burada birşeyi açık açık yazmazsan aylarca arayabilirsin. Ayrıca abisi tarzında hitaplarda bulunma

Whatsapp konuşmasında suç içerikli birşey olmadığı sürece konuşmayı benim iznim olmadan numaram görünür şekilde buraya atman Haberleşmenin Gizliliği kanunu ihlal ediyor. Burası sıradan bir forum değil biraz forumu tanı. Ayrıca numaramı kaldır.
Sen işi vermediğin değil, 10 TL ile milyarlık işler yapmaya çalışıyorsunuz o kadar
Konuda kabasını söyledim orda yazıyorki işi arayanlar pm atsın detaylıca konuşalım buraya uzun uzun yazmaya ne gerek var iş belli, otomatik watermarktan orjinal

2.si yazdığım kelimeyi farklı lanse ettiğin için attım ssi çekip ben alıcı olacak indirim istedim yapmadın sağol kardeş kalsın dedim. Bi absürtlük yok.

3. Olarak örnek iş göstermedin. Bak kardeş bunun değeri normalde bu, ben buna bunu yapacam. Sunu yapacam bu iş milyarlık iş demedin. Arkadaşımla konuşmamı attım kolay iş dediğini gördün bana bunları söylemedin. Burda 10tl gibi bir rakam söylüyorsun o da ne alaka? Doğal olarak indirim diyorum.Bu bu diyorsun.
Yeni üyeyim evet benim 1 aylık ticaretim 6 aylık ticaretinden daha fazla. Buna da bişi demiyorum
Baltala güzel kardeşim de yavaş at be düşman değiliz