Sadece günde iki defa su mu içeceksin? Doğru mu anladım?
O kadarına kimse dayanamaz hocam. Gerçi peygamberler visal orucu tutardı ancak normal bir insanın o kadar dayanacagini sanmıyorum. Günde iki defa değil bol bol su içilir. Ramazan ayında olduğumuz için ben suanlik sadece iftar ve sahur arasında şu içiyorum. Onu kastetmiştim. Ramazandan sonra devam edebilirsem bol su içeceğim.
Bunu hastalık için değil de ibadet için yapsaydın daha güzel. Olurdu Allah acil. Şifalar versin kardeşim..
Normal Ramazan orucunu zaten tutuyoruz hocam. Başlıktan anlamanız lazım oruç içinde oruç. Yani gündüz zaten doğal olarak oruçlu olduğum için bir şey yemiyorum. İftar ve sahur arasında ise sadece su içiyorum. Allah izin verirse bayramdan sonrada devam edeceğim buna bir süre.
Allah yardımcınız olsun. Vücudunuzda başka sıkıntılar yaratmasın hocam 7-14 gün sadece su içmek kolay bir iş değil.
Ben alıştıra alıştıra düşünüyorum hocam. İlk etapta 7 gün tutamazsam önce 3 gün sonra 7 sonra 14
Saglik en guzel ibadettir. Su orucunu bende arastirdim vucudu arindirmak icin bende dusunuyorum. Bakalim belki ramazandan sonra. Gelmis gecmis olsun...
Tavsiye ederim hocam. Niyet ettikten sonra Rabbim gerçekten kolaylık veriyor. Hayatta böyle bir şey yapabileceğime ihtimal vermezdim. Güzel yemekleri o kadar çok seviyordum yani 🙂
Doğruluğunu. Bilmiyorum ama araştırmak gerek ama ibadet için yapılması gerek birsey şahsen. Ben tutuyorum. Huzur. Oluyor açıkçası
Hocam normal oruç ibadetini zaten yapıyorum. Normalden biraz farklı olarak iftar ve sahurda sadece su içiyorum. Yemek falan yemiyorum. Gündüzde oruçlu olduğum için zaten ne yemek yiyorum nede su iciyorum