istanbulda istediğin her şeye ulaşabiliyorsun mesela telefonum iphone, bulundugum sehirde servisi yok ve illaki kargolamam gerekecek, onun dısında iş imkanı çok, büyük şehirde her zaman para vardır, kücük sehirde yıllarca calıssan bile büyük sehirde kazandıgın daha cok olur her türlü... insanlar büyüksehirlerde napıyor peki ? mesela ankarada yasadım. orada insanların tek kültürü avm gezmek. insanlar avm gezmeyi seviyor. açık havaya ulaşmak isteyen her şekilde ulaşıyor. istanbulda da sahiller var zaten fakat insanlar avmleri tercih ediyor daha çok sosyalleşmek için. büyük şehirde keyfince yaşamak istiyorsan zaten büyük bir iş sahibi olman gerekiyor ki maalesef öyle olmuyor işte , ben ankaradayken işten eve evden işe gidiyordum, şuan büyükşehir olmayan bir ildeyim ve buranın doğal güzellikleri var. gidiyormusun diye sor? hayır gitmiyorum. yeterince peri bacası gördüğümü düşünüyorum. peki buranın istanbuldan artısı ne? bap evimiz var, istediğim gibi gidip mangalımı yapıp keyfime bakabiliyorum... büyükşehirde yaşama dışında tek artısı bu..