Tugrabey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Pinterest sektöründe 2-3 ay değil 17-18 aydır varım. Neyin ne olduğunu emin olun çoğu kişiden iyi biliyorumdur.

adsensedeki sub1.abc.com , sub2.abc.com, sub3....sub5 yoluna devam ederken; adjo smartlinki kullandığım sub6.abc.com 2 gün iyi kazandırdıktan sonra 3.gün yok oldu. .. sub7.abc.com ve sub8.abc.com 'da da denedim en fazla 3 gün dayandılar. sub1,sub2..sub5 yani adsensedekiler hala devam ediyor. bu sitelerin a'dan z'ye her şeyi aynı. size 3'ünü yönlendirdim, cidden iyi de kazandılar ve yatırdınız da buralarda sorun yok. ama ömürleri kısa oldu.

Bu yazdıklarım kullanıcınız/müşteriniz olarak deneyimim. bunu aktarmak karalamak mıdır? teşekkür etmeniz, "üzerinde inceleme yapalım uğraşalım" demeniz gereken yerde "bizi karalamanız doğru değil" yazmışsınız komik olmuş. sanki yukarıda kanıtlı kesin bilgi diye yazmışım gibi davranmışsınız. yukarıda "bu kesin bilgidir" diye yazdığım bir kısım görüyor musunuz? "Deneyimimi aktarayım" diye başlamışım değil mi?

Neyse çok söze de gerek yok. Müşteri odaklı olmanız dileklerimle.

Her şeyi ben biliyorum üslubunuz çok yanlış. 2 - 3 ay önce bu işe girmiş bir kişi sizin göremediğiniz bir çok şeyi sizden farklı yorumlayabileceği için görebilir. Bir işte uzun süreli olmak o işte en iyisi olduğun olacağın anlamını taşımaz.
konu altından bunları konuşmak gerekiyormuş konuşalım. (benimde size bu konuda son mesajım)

siz forumdan özel mesaj ile veya skype aracılığı ulaşmadınız. direkt bu konuda suçlayıcı konuşuyorsunuz. pinterest hiç hesap kapatmıyormuş veya sorun yaratmıyormuş adjo kullandığında tüm sorunlar olmuş gibi davranmanız insanları yanıltıyor.
siz buraya düşünmeden yazdığınızda 10larca kişi yazıyor bu arkadaşın dediği doğru mu diye? tabi siz farkında değilsiniz..
insanları paniğe sevk etmenin kimseye faydası yok. diğer arkadaşlarada sorun olmadığını belki başka bir şeyin etkilediğini söylüyorum. Tekrar farklı bir site ile deneyebilirdin, farklı hesapla deneyebilirdin,
pinterest direkt yönlendirmede trafiği sınırlıyor demek yanlış.

pinterest web sitende adsense kullanıyorsan hesabını kapatmıyor mu? yine kapatıyor.. hatta en son mart ayında ciddi bir banlanma olduğunda açılan konularda yazan arkadaşların hiç biri bizimle çalışmıyordu. bu kişiler direkt yönlendirmenin hesabına zarar vereceğini söyleyen kişilerdi. peki ne oldu? yine kapanacağı varsa hesaplar kapandı..

biz burada adsense ile zorluk yaşayan kişilere yardımcı olmaya çalışıyoruz. adsense ile kazandığından daha fazlasını kazandırdığımız üstüne haftalık olarak ödediğimiz yayıncılarımız var..
bizden öncesinde adsense acaba bu ay paramı ödeyecek mi? diye düşünen işine odaklanamayan kişiler şu anda işine odaklanıp daha fazla trafik yaratma derdindeler. çünkü bizim panelimizde görülen kazançlar suni değil. kesin olarak ödenecek rakamlardır.

konu hakkında inceleme yapacağımızı yani konuyu kestirip atabileceğimizi söylemişsiniz. üzerinde inceleme yapabileceğimiz tek bir şey yok. olmadığını aslında siz daha iyi biliyorsunuz.. zaten inceleme yapılmasını istiyor olsaydınız özelden ulaşırdınız. sizin derdiniz gerçekten başka hala suçlu arıyorsunuz...

biz müşteriden ziyade insan odaklıyız. o yüzden çok söze gerek yok ... kal sağlıcakla..