tekno123 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Siteyi kurup hazır hala getirdikten sonra ortağın görevi ne olacak? Ne vaadediyorsunuz bu iş için.
Yazıda belirttiğim gibi kâr konusunda her ay ne kazandiysak onun üzerinden en başında belirleriz anlaşmamıza bağlı %40 50 nasıl olursa artık. Site kurulumundan sonrada ortağın görevi şu benim gözümde siteyi yükseltme çalışmaları örneğin e ticaret pazarini takip edip rakiplerimizde olmayan kullanicilarimizin dikkatini cekebilicek bi modül pazarlama stratejisi yaratmak siteyi olabildiğince sorunsuz profesyonel bir şekilde yönetme tamamen site yönetimi söyle düşünün kendi siteniz var ve bi siteyi kurduktan sonra geliştirmek için neler yapabilirsiniz ? Ne eklersiniz mesela ne için ekek harcarsınız gibi konular üzerinde çalışma sağlaması gerekiyor. Normalde kendim yapmayı planlıyordum herşeyi ama gerçekten çok fazla yük biniyor ürünleri takip et ürünlerle uğraş stok tut giden kargolar iade gelen kargolar iş tek başına çığrından çıkıyor. Dediğim gibi tamamen siteyi yükseltme amacıyla çalışicak ortak olan kisi eğer olurdaki guzel hitlere ulaşıp güzel ticaret sağlarsak yurtdışına da satış yapma imkanı yaraticağım.

HazarHizmet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hafız o zaman parasını verip neden kendin e-ticaret sitesi kurup yapmıyorsun nasıl olsa ödeme kanalı mal sağlamak reklam sende geriye de bi scripti kalıyor onuda hizmet olarak alabilirsin zaten
Sanırım sizde Sakaryalısınız 🙂 hocam söyle acikliyim simdi satış yapicagimiz için sürekli urunler yuklenicek stok durumlari kontrol edilicek kargolar gidicek yeri gelicek iade kargoları olucak bi ton ıvır zıvır ve bunların yaninda benim siteye ne bileyim canlı destek olsun ufak tefek modüller olsun ekleyecek vaktim kalmayacak ortağın işi sadece scriptle bitmeyecekki siteyi sürekli düzenleyecek yeni modüller ekleyecek anlayacağın sürekli yenilik içerisinde olması lazım. Tabi bu suanlik fikrim bir arkadaş daha buna benzer öneri verdi tek başına altindan kalkabilcegimi düşünmüyorum bu konuda çok kafa yoruyorum eğer dusuncelerimde teorilerimde tek başıma yapabilicegimi düşünürsem zaten ortağa ihtiyacim kalmayacak. Ben bi ne nevi yardimci ariyorum bana her konuda yardim edebilicek bir kişi ama başlıca aradığım şartları konuda belirttim.

berkecakrca adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Anladığım kadarıyla ücretsiz e ticaret sitesi kurdurmak istiyorsunuz
Hayır hocam o şekilde değil direk hadi bana ücretsiz kur değil tabiki biliyorum e tocaret yazilimlarinin çoğu ücretli ve bunu alıp yaparkende dediğim gibi çoğu masrafi ben karşılayacağım

berkecakrca adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Anladığım kadarıyla ücretsiz e ticaret sitesi kurdurmak istiyorsunuz
Hayır hocam o şekilde değil direk hadi bana ücretsiz kur değil tabiki biliyorum e tocaret yazilimlarinin çoğu ücretli ve bunu alıp yaparkende dediğim gibi çoğu masrafi ben karşılayacağım