ÖNCELİKLE FORUMA YENİ KATILDIM SELAMÜN ALEYKÜM HAYIRLI RAMAZANLAR.
Lütfen konu sonundaki ek açıklamayı okumadan yorum yapmayın.
Adım Yakup.
Direk konuya geçip kurmak istediğim sistemden bahsedeceğim.
Öncelikle 1 1.5 senedir butik açma planlarım var bunun için güzel birikimler yaptım orta halli dükkan değil internet satışı üzerinde düşünüyorum zaten. Reklam içinde güzel bir bütçe ayırdım.
Ortaklık teklifim şöyle olucak öncelikle belirteyim ortak olmak isteyen kişilerle telefonda görüşmemiz şart burdan anlatabildigim kadarını anlatacağım.
Normalde toplu mal alıp satacağım aka bı tanıdığım aracılığıyla elime güzel bir firsat geçti ürünleri sanal posu ben karşılayacağım reklam gelirleri benden olucak sosyal medya takibi benden olucak. Ortağımdan istediğim şeyde su benimle fikir paylaşıcak en başta el elden üstündür isimi bile beraber seçeceğiz domaini ve siteyi kuran kişi o olucak hali hazırda hostingim var domainide alırım problem değil. Ortağımdan en önce istediğim şartlarım şunlar beraber e ticaret scripti belirleyeceğiz bu ister lisansli parali yazilim olsun ister ücretsiz farketmez ayarlamasını kendi aramızda yaparız siteye modül entegre edebilicek sanal pos cihazini kurabilicek ve güncel olarak SEO yönetimi site giriş çıkış takibi analizleri takip edicek ve bunlari bilgi olarak paylaşacağız. İlk aylar fazla bir gelirimiz olucagini düşünmüyorum ama oturtursak sistemi ve birazda reklamınızı iyi yapabilirsek ki buna inancim çok yüksek sosyal medya platformalarinda fazlasiyla reklam vereceğim yani işin özü ortağımda aradığım kısaca özellik siteyi kurabilmesi modülleri kurabilmesi ve analiz yapip siteyi yonetebilmesi kazanç konusuna gelirsek aylık kazancın belirli bir miktarı kendisinin olucak zaten kurdurtucagim modulde hangi ürünü kaç adet satmisiz urun kargo masraflarimiz neler bizr kalan net kâr nedir hepsi içinde olucak ürünleri yine modül üzerinden otomatik olarak anlaşmakts olduğumuz site üzerinden sitemize yükleyeceğiz. Kargo fatura sanal pos hepsi bide ait faturasından tutun kargo bilgisine kadar bizim sitemizin kuruluşumuzun ismi mevcut olucak. Bu şekilde çalışmak isteyen arkadaşlar olursa pmden numaramı alabilirler. Tercihen 1 tane ortak düşünüyorum ama işin gidişatına göre 2 de olabilir okuduysaniz teşekkür ederim. Konu hakkında daha önce bu tarz iş yapan olduysa tecrübelerini önerilerini paylaşırsa mutlu olurum iyi forumlar.
Aldığım yorumlara istinaden ek not;
Arkadaşlar bi yorumda bahsedildiği gibi sen kendini garantiye almışsın diyor arkadaş ben elimde hazır olan maddeleri ve birikimimi sundum hostingi zaten daha önce olmuştum var olan bir hosting uzerine kurulum yapicagiz başlıkta da belirttiğim için iş bana ait olduğu için ortaktan bi ödeme beklemiyorum ama ortak eğer kendi ister derseki örneğin e ticaret scripti 500 tl bunu ben alacağım sanada erişim vermeyeceğim bu benim garantim olucak derseki yone problem değil bunuda kabul ederim bu işi yaklaşık 1 senedir araştırıyorum sürekli toptancilarla is yapan insanlarla görüşüyorum uzaktan bakilinca "ya kardeşim git siteni kur sosyal medya hesaplarini ac sat ne satiyosan" diyebilirsiniz, haklısınız da ama dışardan gözüktüğü gibi olmuyor sadece instangramda 45 bin kişilik satış sayfasinda sadece instangram üzerinden satış yapiyolar altini ciziyorum 6 tane ekip arkadaşı birlikte çalışıyor siz yorumlarda bana modül kur ürünleri o yukler diyorsunuz anlam veremedim ben pek ama kimsenin yorumunada karşı çıktığım yok her insanın özgür hür düşüncesi yorjm almak istemesem zaten konu açmazdim yorumlarınıza fikirlerinize sonuna kadar açığım sadece yanlış düşünüldüğünü düşündüğüm yorumlara istinaden not eklemek istedim.