Seokoloji adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Siteye giriş yapan kullanıcılar (üyeler yani ziyaretçiler değil) Türk ip adresi kullansın diğer ülke ipleri ile üyenin forumda gezinmesi engellesin.

Sizin dediğinizde olabilir fakat çok iş yükü getirir bence.
Bip adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Onbinlerce üyenin doğrulaması nasıl kontrol edilsin hocam? Yönetimin kendi işi de var.
yönetim bu forumdan para kazanıyor üyelik + reklam ve ekmek teknesine kimse delik açılsın istemez. iş yükü ama para kazanılıyor ve üyeler mutsuz sürekli dolandırılma korkusunda ise üye kaybetmek kazanç kaybetmek mantıklı mı?

Rosso adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
seyid onada bir çare bulur.En güvenilir sistem havuz sistemi.
yasal sözleşmeyi okudum denir yasal sözleşmede bu tür olaylardan sorumlu olacağı yazılır konu basit

Nephiliman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Belli bir miktar üstüne havuz hesabı olabilir? 100 TL kimsenin canını yakmaz ama 10.000 TL yakar. *********** ne yazık ki çok fazla ve onları bu işten alıkoyacak sert yaptırımlar da yok. Her şey yanına kâr kalıyor.
EDerdiyok adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Önerinize katılıyorum. İş yükü getirmez, Veriff veya bu hizmeti sağlayan başka şirketlerle anlaşılabilir. Onlar tüm doğrulama sürecini yönetiyor. Havuz sistemi de yanına eklenirse büyük aşama kaydedilir.
havuz sistemi get yani ve doğrulama hatta gerekirse konular ziyaretçi okunmasına kapatılabilir. yeter artık bence dolan dırıldım konuları midem bulandı gerçekten