aosmanergen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet Binance günlük 2 BTC işleme kadar kimlik onayı istemiyor. Ancak kimlik onayı yapmadan herhangi bir TRY yatırma/çekme işlemi yapamamaktasınız. Hatta Binance de kimlik onayı yaparken de ev adresinizi girmeniz gerekli. Paribu/BTCTurk ve diğer firmalarda KYC prosedürlerine uyuyor.
ibocum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yurt dışı firmalara Türkiye böyle bir şeyi izin vermez zaten Bu paylaşılan site bir Türk üniversitesinin kurduğu bir sistem.
dijitalartiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Nasıl yani? Türkiye'de hizmet verenlerin hepsi aynı bilgiyi istiyor.
BTCTürk, Paribu, Koineks...
Valla arkadaşlar kripto para camiasında yeniyim ama bahsettiğiniz borsaların hepsine üyeliğim var, hiçbirine üye olurken de bu arkadaşlarınki kadar tereddüt ettirecek bilgi verdiğimi hatırlamıyorum, verdiysem maksimum kimlik fotoğrafı atmışımdır o kadar.
not: ayrıca alım satım yükleme ve çekme, gönderme tüm işlemleri yaptım dediğim gibi o bahsettiğiniz bilgileri vermeden, hele ki edevletten bir belge kesinlikle yollamadım.
Dediğim gibi üstte attıgım videoyu izlemenizi tavsiye ederim, kesinlikle tavsiye ederim bu arada haklı çıkmak için değil birşeyleri anlatabilmek için izlemenizi istiyorum, kripto paralar üstümüze zimmetli olarak görünüyorlar ve normal paradan farkları yok şuan,o videoyu kesin tavsiye ederim.