bilgekadin2019 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Temsili tutarlar yazılıyor genellikle. İş için anlaşma sağlanınca freelancer teklif gönderiyor ve işveren kabul ederse süreç, havuza ödeme yapılınca başlıyor.
Görseli ilettiğim platforma 2 yıldır kayıtlıyım. Birçoğu yazdığı fiyattan hizmet arıyor, keşke dediğiniz gibi olsa.
Temsili fiyat yazan, açıklamaya fiyat temsilidir diye belirtiyor zaten.
Bir taban fiyat uygulaması yok ve olmadığı için tabi arayış içerisinde olan kişiler en ucuzu olsun taştan olsun diyor.

arenpi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
aynen durum bu. ama şunu gördüm bir şeye tanık oldum. bu şekilde ağzı yanan biri kurumsal bir firmaya gitti. firma buna 50bin tl fiyat çekti.
Böylelerine acımıyorum. Herhalde ben de aynı politikayı uygularım. Mezacılara ölüm.

Zalmoxis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Büyüyemez tabi. Armut'a bakıyorum, adam sadece fiyat bakıyorum diye ilan açmış. Mesaj atmak için 45 lira para istiyor Armut.
Armut'u kullananları yıllardır anlamam. Sektörde tekelleştiler diye mi bilinmez ama inanılmaz yüksek fiyatlardan hizmet satarken... Müşterinin çöp lead olma ihtimali de oldukça yüksek.
Aynı parayı Google Ads'e veren kişi, Armuttan daha güzel lead toplar yani. Tabi işte bu da vizyon istiyor.

Ieader adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendi kategorimde 50 ₺ hatta 10 ₺ bile hizmet veren görüyorum yani insanlar emeklerini hiçe sayıyor resmen.
Kesinlikle problem bu işte. Bence tesadüfen bu işi yapanlarla dolu piyasa. Sorun tamamen bu...