Merhaba,
Konuyu incelemek için size PM gönderdim dönüş yaparsanız sevinirim.
Network genelinde herhangi bir yavaşlık durumu söz konusu değildir.
Hosting hizmeti alıyorsanız sunucu kaynaklı belki problem yaşıyor olabilirsiniz.
Kontrol edeyim bende dönüş yaparsanız
Saygılar.
Böyle düşünmenize üzüldüm. PM üzerinden e-posta adresinizi iletirseniz yaşadığınız sorunları incelemek isterim. Çözüm sağlayamazsak da sizi pişman etmeden ücret iadesi yaparız. Hosting kullanıyorsunuz anladığım kadarıyla sorun bizden kaynaklı ise illa bir çözüm bulunur.
Saygılar.
Merhaba,
E-Posta adresinizi PM üzerinden iletirseniz destek taleplerinizi kontrol etmek isterim. Saldırı kaynaklı yavaşlık yaşanmıyor sistemimizde sadece saldırı anında sistem bunu tespit edinceye kadar geçen süreçte anlık staurasyon oalbiliyor bu sürede ortalama 3 saniyedir.
Hosting değil VPS kullanıyorum ve bundan 20-25 gün öncesine kadar gayet memnundum 1 yıllık da hizmetimizi uzatmıştık bu yüzden ne oldu ise bu son 20-25 gün içerisinde oldu bilhassa akşam saatlerinde genel olarak hep bu saatlerde yaşanılan bir problem. 3-4 defa da bildirdim problemi yukarıda belirttiğim gibi önce cpu ram denildi sonrasında fpm değerleri denildi son olarak da dün mysql problemi denildi. şuan bahsi geçen sitelerimi başka bir hosting üzerine taşıyorum ilginize teşekkürler.