mrb netinternet kullanan var mı acaba?
son 1-2 aydır aşırı yavaşlık var defalarca ticket attım çözüm yok.
son tickette inceleyip bilgi vereceğiz dediler 2 haftayı geçti hala inceliyorlarmış hafta içinde sorunu gidermiş olacağız diyorlar,
bir sorun olduğunu tespit ettiler demekki ama sorunu paylaşmıyorlar ve gidermek içinde pek acele ettikleri söylenemez aylık 215 lira para ödüyorum ama sunucu durumu vasat!
benle aynı durumda olan biri var mı merak ediyorum bu yavaşlık genel mi yoksa benim sunucuma özgü bir durum mu acaba
Merhaba,
Konuyu incelemek için size PM gönderdim dönüş yaparsanız sevinirim.
Network genelinde herhangi bir yavaşlık durumu söz konusu değildir.
Hosting hizmeti alıyorsanız sunucu kaynaklı belki problem yaşıyor olabilirsiniz.
Kontrol edeyim bende dönüş yaparsanız
Saygılar.
Benzer sorunları maalesef netinternet ile son 1 aydır bende yaşıyorum. Açıkcası 1,5 yıllık müşterisi olarak çok büyük pişmanlık yaşadım şu süreçte netinternet ile çalışmaktan ve üstelik paketimi yeni almıştım yıllık öncesinde cpu ram yetersiz denildi sonrasında fpm değerleri düşük denildi son olarak dün akşam da 2 opencart tabanlı sitemde birden mysql problemi oldu ki sitelerde herhangi bir işlem v.s yapılmadı birisi de 1 haftalık site üstelik..
Böyle düşünmenize üzüldüm. PM üzerinden e-posta adresinizi iletirseniz yaşadığınız sorunları incelemek isterim. Çözüm sağlayamazsak da sizi pişman etmeden ücret iadesi yaparız. Hosting kullanıyorsunuz anladığım kadarıyla sorun bizden kaynaklı ise illa bir çözüm bulunur.
Saygılar.
2 gündür saldırı kaynaklı kesintiler ve yavaşlıklar yaşıyoruz bizde netinternet üzerinde
Merhaba,
E-Posta adresinizi PM üzerinden iletirseniz destek taleplerinizi kontrol etmek isterim. Saldırı kaynaklı yavaşlık yaşanmıyor sistemimizde sadece saldırı anında sistem bunu tespit edinceye kadar geçen süreçte anlık staurasyon oalbiliyor bu sürede ortalama 3 saniyedir.
Benimde kisisel sunucum netinernette ama onun bayisi ile calisiyorum. Sehitlerden dolayi bir yavaslik vardi evet ama suan o sorun gecti, benim sorunum bir turlu duzelmiyor. Hattim kesiliyor ama uptime'a bakinca hic bir sorun gozukmuyor. ne zaman destek acsam telekom kaynakli bir problem oldugu soyleniyor.
Netinternet veya herhangi bir bayisinden hizmet alan arkadaslar, son bir kac gundur devamli olarak hat kopmasi veya hatta asiri yavaslik sezen var mi?
Baska datacenterlar ile calisan arkadaslarada ayni soruyu iletmek istiyorum sizde de sorunuza cevap olarak telekom kaynakli sorun var diyorlar mi?
Merhaba,
IP adresinizi PM olarak gönderebilir misiniz? Sorunlarınız bizden kaynaklı mı bunu incelemek isteriz.
Saygılar.